top of page

ÉRZÉKELÉS VIZSGÁLAT ÉS EGYÉNI ÚTMUTATÁS

 

Az egyéni útmutatás célja a kapcsolatteremtés saját mélyebb igazságoddal, valós lényeddel és az ebből fakadó személyes lehetőségeiddel.

Amikor megszűnik  az életünkben ez a kapcsolódás, elveszítjük a belső iránytűnket és stabilitásunkat. Saját tiszta tudatunkhoz való visszatérés nélkülözhetetlen bármely személyes önismereti folyamatban és transzformációban.

Érzékelés vizsgálatra és egyéni útmutatásara
2024. januártól
lehet ismét jelentkezni.
Ha szeretnél, íratkozz fel a várólistára 
e-mailen.

AZ EGYÉNI ÚTMUTATÁS 2 FÁZISBÓL ÁLL:
1. FELTÁRÓ FÁZIS
2. FELDOLGOZÓ FÁZIS

1. FELTÁRÓ FÁZIS: ÉRZÉKELÉS  VIZSGÁLATOK

Mi az érzékelés vizsgálat?

Az érzékelés vizsgálat intuitív, energetikai kontaktuson alapul, mely azáltal jön létre, hogy képes vagyok ráhangolódni a benned és körülötted levő energiákra. Ez a tisztánérzékelés. Mivel az energiák nem helyhez és időhöz kötöttek, ezért ehhez a személyes jelenlétedre nincs szükség. 

 

Mi a célja?

Az érzékelés vizsgálat célja feltérképezni a benned jelenlevő és téged körülvevő és működtető energiákat. 

Miért szükséges és hasznos?

Az energiák érzékelése azért fontos, mert az energiák nem hazudnak. Tehát nem az érzékelhető, amit kifelé szeretnénk mutatni, hanem az, ami bennünk valóban jelen van. 

Az érzékelés vizsgálat nem csupán a benned lévő problémák forrására világít rá, hanem a lényedben lakozó lehetőségekre is. 

Az érzékelés vizsgálat 2 részből áll:
Egyéni érzékelés és kapcsolati érzékelés.

1. Az első érzékelés során kizárólag a te személyedre fókuszálok, energetikailag hozzád kapcsolódok. Az érzékelteket leírom, és ezt követően egy közösen megbeszélt időpontban megosztom veled egy 1 órás beszélgetés keretében. A feltártakat írásban is megkapod. 

2. Ezt követi a második érzékelés, az úgynevezett kapcsolati érzékelés, melynek során a te energiáid mellé helyezem 3, maximum 4, általad megjelölt személy energiáit, hogy rálássunk, milyen módon hatnak rád ezek a kapcsolatok. Ez a fázis azért hasznos, mert senki sem egy elszigetelt valóságban él, hanem olyan energetikai kapcsolathálózatokban, melyekről sokszor maga sem tud. Így hathatnak ránk például olyan személyek energiái is, akikkel már nem is állunk kapcsolatban.

A kapcsolati érzékeléshez szintén nem szükséges a személyes jelenléted.

Az itt feltártakat szintén egy 1 - 1,5 órás beszélgetés során osztom meg veled. A kapcsolati érzékelés teljes anyagát szintén megkapod írásban.

A kapcsolati érzékelés a problémád jellegétől függően esetleg elhagyható.

Mi szükséges az érzékelés vizsgálatokhoz?

Az első (egyéni) érzékeléshez szükségem van egy fényképre rólad, ami nem túl régen készült és amin jól látszik az arcod (lehet selfie is). Emellett kérlek, néhány mondatban foglald össze, mi foglalkoztat, mi az, amit problémának vagy kérdésnek élsz meg az életedben. 

A fényképet és a kérdéseket e-mailben küldd el.

 

A második (kapcsolati) érzékeléshez szükségem van az általad megjelölt személyek pontos nevére, veled való kapcsolatuk megnevezésére (pl. partnerem, anyukám), és ha lehetséges, egy-egy fényképre is az adott személyekről. Néhány szóban utalhatsz arra is, hogy mit érzel velük kapcsolatban.

Fontos:

A kapcsolati érzékelésben kizárólag olyan szempontból nézem meg a kért személyek energiáját, ami téged befolyásol!

A kért neveket és fényképeket kizárólag az érzékelés céljára használom!

Árak:

Az első érzékelés vizsgálat (1 óra) és a konzultáció (1 óra): 20.000 Ft.

Innentől kezdve minden óra 12.000 Ft.

A kapcsolati érzékelés esetében nem lehet pontosan megmondani előre, hogy mennyi időt fog igénybe venni. Általában 1, max. 1,5 óraMindig a ráfordított idő arányában fogsz fizetni.

Az ezt követő 1 órás megbeszélés 12.000 Ft.

 

A megbeszélések történhetnek online vagy személyes formában.

Fontos még tudd:

Az érzékelés vizsgálat saját felelősségedre történik, és semmi esetben sem orvosi diagnosztika. 

VÉLEMÉNYEK AZ ÉRZÉKELÉS VIZSGÁLATRÓL:

Ági a szó szoros értelemben vett lelki tanácsadó, akihez foghatóval még nem találkoztam (pedig láttam már e téren egy s mást). Precíziós vesébe (lélekbe) látása földöntúli kifinomultsággal párosul. Az élet olyan vetületét és olyan összefüggéseit látja, ami rendszerint az eredetileg látott képhez képest teljesen átrendezi a dolgokat. 

Ahogy az észleléseit közli, az egyszerű, lényegretörő és leleplező. Tehát igen, olykor kényelmetlen, mert annyira arról szól, ami valójában van. Nem azt mondja, amit hallani szeretnék, hanem amire szükségem van, és teszi mindezt olyan tiszta szeretettel és végtelen türelemmel, hogy nem lehet becsukódni az üzenetei előtt. (B. K.)

Drága Ági! Köszönök mindent.  Főleg azt, hogy megerősítettél a hitemben! Ez számomra egy fontos dolog. Köszönöm a Teremtőnek, hogy megismerhettelek Téged. Isten áldjon, kívánom, hogy még nagyon sok embernek tudj segíteni, útmutatást adni. Hidd el, ez nagyon nagy dolog. Ölellek! (N. É.)

Ági tisztánérzékelő képessége csodálatos, de hamarosan szinte magától értetődő alapot és iránymutatást ad, mely óramű pontossággal mutat rá személyes életed és kapcsolataid valódi fájdalompontjaira és problémáira, és segít megértéssel, tisztelettel és szeretettel megoldani őket. (F. V. K.)

 

Hiába ismersz sok-sok technikát és kiváló módszert, amíg

nem tanulsz meg szívből kapcsolódni önmagadhoz és

mélyen ráhangolódni lényed esszenciájára,

addig soha nem fogod magad otthon érezni

magad önmagadban.

AZ EGYÉNI ÚTMUTATÁSRÓL RÉSZLETESEN

Az egyéni útmutatás saját energiáid érzékelésén és megismerésén keresztül vezet el ahhoz az Énedhez, akiről mindig is érezted, hogy valójában vagy, de szem elől vesztetted a hozzá vezető utat. Amikor hazatalálsz hozzá, saját tiszta tudatodon keresztül örömtelin  és eredményesen tudsz élni, teremteni és szeretni a világban.

Az egyéni folyamat lényege

Az egyéni foglalkozások során a problémákat sohasem magukból a problémákból vagy azok elemzéséből közelítjük meg, hanem mindig a tiszta tudat állapotából, mely egy sokkal szabadabb, tágasabb, nem reaktív térből tud rálátni a dolgokra.

Ehhez a letisztult, szavak nélküli állapothoz való kapcsolódás az egyéni útmutatás egyik legfontosabb célja és eszköze, mert ez a kapcsolódás megnyitja bennünk és körülöttünk azt az energiateret, ami a változás elengedhetetlen alapja!

Mit kell tudnod az egyéni útmutatásról?

Az egyéni útmutatás alapvetően nem terápiás jellegű beszélgetésekből áll, bár természetesen megbeszéljük mindazokat a témákat, amiket szeretnél megosztani.

A problémák megoldásához nem mentális úton közelítünk, hanem az energiák érzékelésére alapozva. Erre - néhány rövid gyakorlat elsajátítása után - mindenki képes, hiszen mindenki energia! 

Minden foglalkozás előtt ráhangolódok az energiáidra, hogy rálássak pillanatnyi energia állapotodra, valamint a foglalkozások és egyénileg végzett munkád eredményére. 

Végtelenül egyszerű, hatásos, céltudatosan irányított érzékelések, gyakorlatok, meditációk segítségével jutsz el az adott témához való mélyebb kapcsolódáshoz.

Fontos: A cél soha nem az adott probléma teljes megszüntetése, hanem lesújtó energiájának fellazítása és belső tudásként megélt visszaintegrálása önmagadba.

Házi feladat: két foglalkozás között mindig kapsz olyan gyakorlatokat illetve kérdéseket, melyek hozzásegítenek az adott probléma minden aspektusának mélyebb megértéséhez hétköznapjaid során.

Állandó kapcsolattartás: a foglalkozások között lehetőség van rövid kommunikációra e-mail formájában. 

Mindent megkapsz írásbanminden foglalkozás gyakorlatait és témáit röviden összefoglalva megkapod írásban a foglalkozás után.

A szükséges foglalkozások száma előre nem meghatározható: függ a pillanatnyi lelki, érzelmi, energetikai állapotodtól és az adott témától. Ez kiterjedhet két három foglalkozástól egészen hosszú, hónapokig tartó együttműködésig.

A foglalkozások ütemét közösen szabjuk meg: általában két hetenként. 

Egyéni útmutatás

Vélemények az egyéni útmutatásról:

"Ági a legmélyebb rétegekben tanítja a saját magunkkal való őszinteséget.

Tűpontos, figyelmes és olyan lágyan vezet tovább az úton, hogy a kemény szívek felpuhulnak s feloldódnak." (K.D.)

"Nagyra értékelem Ágiban egyszerű, közvetlen tanítói magatartását, amellyel nem fokozza a lila ködöt, hanem egyszerű, követhető lépéseken keresztül tanítja az energia érzékelését, mint az egyszer egyet.

Mindenkinek nagyon ajánlom őt, aki szeretne kilépni kicsit a fejéből, és jobban akar a saját intuíciójára hallgatni." (T.Zs.)

"Kedves Ági, én elmomdhatatlanul szeretem azt a nemesen egyszerű logikai vezetést, ahogy ezt az oly sokszor “hókuszpókk(usz)á magyarázott” energetikai vilàgot közel hozod az ügyfeleidhez. Nekem ez a video is sokat adott, és meggyőzött, vagy ha úgy tetszik inkább elvezetett arra, hogy bizony itt kézzelfogható, használható, (ön)gyógyító tudást kaphatunk. Engem

mindig tölt a Veled való munka, és a munkából fakadó tudást amikor használom, az is tölt." (H.P.E.) 

Milyen problémákkal fordulnak hozzám?

- Spirituális kapcsolódásra vonatkozó kérdések

("Érzem, hogy vannak képességeim, de nem tudom, hogy hogyan és mit tegyek velük...” )

- Egyéni útkeresés, újra orientálódás az életben

("Azt érzem, hogy nem a saját utamon járok, nem a saját életemet élem".)

- Belső szorongás, bizonytalanság

("Már sok mindenre rálátok, mégis megmaradt a szorongás.")

- Párkapcsolati problémák

("Szeretem a páromat, de akadályoz a fejlődésemben...")

Az egyéni útmutatás nem pszichoterápia és nem hívatott orvosi jellegű problémák megoldására.

Árak:

12 000Ft/ óra

A foglalkozások időtartama általában 1,5 óra. 

A jelentkezés módja:

Az egyéni útmutatásra e-mailen keresztül tudsz bejelentkezni:

bottom of page