top of page

A TANFOLYAMOKRÓL RÖVIDEN

TESTI ÉS GONDOLATI ENERGIÁK  

energia alaptanfolyam (kezdő)

Fedezd fel tested és tudatod energiáit! 

 

A világon minden energia: a tested, az érzelmeid, a gondolataid,...
Ezen a 2 napos tanfolyamon megtanulod érzékelni saját energiáidat mind testi, mind gondolati szinten. Ez nem csupán egészséged szempontjából fontos, hanem mert mélyebb megértést nyersz önmagad és a világ működéséről. Egyszerű és szemléletes gyakorlatokkal felfedezed, hogyan hatnak rád valójában a pozitív és negatív energiák. Megtanulod eredményesebben irányítani saját energiáidat, hogy kiküszöböld a negatív behatásokat és jobban megtartsd saját határaidat. Elsajátítasz egy egyszerű, napi energia rutint, ami segít karbantartani tested (és ezáltal lelked) energiáit.

________________________

Ár: 42.000 Ft, Ismétlőknek: 5.000 Ft, nyári kedvezménnyel 38 500Ft

Legközelebbi időpont: 2023 szept. 23 -24. BETELT

Budapest, okt. 7 - 8. Hódmezővásárhely

ÚJABB IDŐPONTOK BUDAPESTEN:

SZEPTEMBER 7-8., OKTÓBER 21-22.

 

KAPCSOLATI ENERGIÁK

(közép haladó)

Ezen az 1 napos tanfolyamon az emberek közötti kapcsolatok energiáira fókuszálunk. Mindannyian ‘láthatatlan’ energia szálakon kapcsolódunk egymáshoz. Erről sokszor nem vagyunk tudatosak, csak azt érezzük, hogy valami befolyásol minket, lehúz, megköt vagy éppen előrelendít. A tanfolyamon konkrétan megtanulod érzékelni, hogyan hatnak rád jelen vagy akár múltbeli kapcsolataid.

_________________________

Ár:19 500Ft, nyári kedvezménnyel 17 500Ft

Legközelebbi időpont: 2023 szept. 30. Budapest

 

 

SPIRITUÁLIS ENERGIÁK 

(haladó)

Kommunikáció a Felsőbb Énnel és a spirituális vezetőkkel - elvonulás

Ezen a 2 napos elvonuláson A Látás Titkai Központban a spirituális energiák megtapasztalásában lesz részed. A Felsőbb Én és a Spirituális Vezetők olyan energiák, melyek mindenki számára hozzáférhetőek és életünk legautentikusabb iránytűjeként szolgálnak. A velük való kommunikációhoz szükséges a belső csend, a gondolati szabadság, a felsőbb csakrák megnyitása és az, hogy merd átadni magad intuitív képességeidnek. Ezeket fogd megtanulni és gyakorolni a tanfolyam során.

____________________

Ár: 45 000Ft, nyári kedvezménnyel 40 500Ft

Legközelebbi időpont: 2023 okt. 14 - 15

 

CSAKRA ENERGIÁK 

(kezdő és haladó)

Csakráink valósága - 8 hét online

A csakrarendszer egy lépcsőzetes rendszer, amely mind fizikai, mind energetikai, mind pszichikai és spirituális szinten belátást nyújt saját valóságodba. A 8 hetes online tanfolyam keretében megtanulod érzékelni testedben a csakráidat, megnyitni őket és irányítani az energiáikat, hogy hatásosabban szolgálják céljaidat, kapcsolataidat, vágyaidat az életben.

______________________

Ár: 52 000Ft, nyári kedvezménnyel 48 500Ft

Legközelebbi időpont: 2023 nov. 15 - 2024 jan. 3.

 

TISZTÁNÉRZÉKELÉS

(haladó képzés)

A tisztánérzékelés egy természetes képesség, amely bevezet az élet színfalai mögé. Ezért alkalmazása személyes felelősséggel jár. Az érzékeléshez nagy belső csendre és tisztaságra van szükség. Ennek megteremtése a képzés alapja.

A tisztánérzékelés  képessége saját személyiségfejlődésed magas szintjét képviseli.

A képzés alapfeltétele, hogy legalább 1 alkalommal elvégeztél minden Látás titkai energia tanfolyamot.

_______________________

A képzés részletei még kialakulóban vannak.

JE KAN DEZE WEBSITE NOG BEZOEKEN MAAR ER WORDT HIER GEEN NIEUWE INFORMATIE MEER OPGEZET.

BINNENKORT kun je de nieuwe Nederlandstalige website bezoeken door op de knop te drukken.
(voorlopig kom je via deze link op de Hongaarse versie.)


OM DE NIEUWSBRIEF IN DE TOEKOMST TE ONTVANGEN KUN JE JE ONDERAAN DEZE PAGIna INSCHRIJVEN.

BEDANKT VOOR JE GEDULD!

TANFOLYAMOK LEMONDÁS FELTÉTELEI

A tanfolyamokra befizetett előlegekre a következő szabályok vonatkoznak:

 

 • Ha a tanfolyam kezdete  előtt 30 nappal korábban történik a lemondás, a teljes befizetett összeg visszajár vagy 1 éven belül felhasználható más tanfolyamra.

 • Ha a tanfolyam kezdete  előtt 29-14 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett összeg 50%-a visszajár.

 • Ha a tanfolyam kezdete  előtt 0-13 nappal korábban történik a lemondás, vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, de nem jön el, a befizetett előleg / részvételi díj nem jár vissza.

 • Ha a tanfolyam kezdetét  követően a résztvevő nem vesz részt a többi tanfolyami alkalmon, a befizetett részvételi díj nem jár vissza.

 • Amennyiben a tanfolyamot A Látás Titkai mondja le, a teljes befizetett összeg visszajár a Jelentkezőnek.

A visszatérítéseknél naptári napokkal számolunk. A visszatérítés A Látás Titkai részéről maximum 2 héten belül megtörténik. Kérjük az esetleges lemondásodat írásban nyújtsd be a alatastitkai@gmail.com címre.

Köszönjük!

A NYÁRI ELVONULÁSOK LEMONDÁSI FELTÉTELEI


A nyári 5-7 napos elvonulásokra befizetett előlegekre, díjakra a következő szabályok vonatkoznak: 

 • Ha az elvonulás kezdete előtt 60 nappal korábban történik a lemondás, az addig befizetett teljes összeg visszajár vagy 1 éven belül felhasználható más tanfolyam(ok)ra, elvonulás(ok)ra.

 • Ha az elvonulás kezdete előtt 59-15 nappal korábban történik a lemondás, a befizetett előleg nem, viszont minden az előlegen felül befizetett összeg visszajár, vagy 1 éven belül felhasználható más tanfolyam(ok)ra, elvonulás(ok)ra. 

 • Ha az elvonulás kezdete  előtt 0-14 nappal korábban történik a lemondás, vagy a jelentkező nem mondja le a részvételt, de nem jön el, a befizetett előleg és részvételi díj nem jár vissza. Az előleg nem, de a fennmaradó befizetett összeg 1 éven belül felhasználható más tanfolyam(ok)ra, elvonulás(ok)ra.

 • Ha a résztvevő megkezdi az elvonulást, de nem folytatja, nem fejezi be, a befizetett előleg és részvételi díj nem jár vissza és nem is használhatja fel más, későbbi tanfolyamra, elvonulásra.

 • Amennyiben a tanfolyamot Nagygyörgy Ágnes mondja le, a teljes befizetett összeg visszajár a Jelentkezőnek.

 • A visszatérítéseknél naptári napokkal számolunk. A visszatérítés A Látás Titkai részéről maximum 2 héten belül megtörténik. Kérjük az esetleges lemondásodat írásban nyújtsd be a alatastitkai@gmail.com címre.

bottom of page