top of page
tulp%202._edited.jpg

THE SECRETS OF LOOKING

Agnes Nagygyörgy energetisch levensgids

 AGNES NAGYGYÖRGY

energetisch levensgids, heldervoelende, kunstenares

 Heldervoelend energetisch onderzoek

Individuele begeleiding

 Workshops

 Retraites

   "Jaren geleden, toen ik nog werkte als kunstenares, was voor mij kijken de meest essentiële vorm van contact maken. Sindsdien heb ik me de kunst van buitenzintuigelijke waarneming eigen gemaakt. Zo ontdekte ik een andere manier van kijken en waarnemen achter de schermen van het leven: het zien en voelen van fijne energieën. Deze laten me toe om nog dieper te kijken en zo ontplooien zich alsmaar meer 

SECRETS OF LOOKING."

"Tijdens mijn werk de voorbije jaren als energetisch levensgids heb ik veel ervaringen opgedaan. Een van de belangrijkste was dat de meeste mensen zich afsluiten op een welbepaald gebied van het leven, en als gevolg het contact verliezen met zichzelf. Deze afsluiting is duidelijk voelbaar in hun energetisch systeem. Als je leert hoe je de energieën in en rondom jou kan ervaren en openen, heffen de blokkades zich op en opent de ruimte zich vanzelf."

EENVOUD, BRUIKBAARHEID, HELDERHEID, ZELFSTANDIGHEID

Al mijn programma's zijn gebaseerd op deze principes.

 SoL RETREAT CENTER
in Kötcse, Hongarije

- een plaats van rust -

 - een thuishaven waar je innerlijke stilte kan vinden -  

- een sfeer waarin je je horizon kan verbreden -

Als heldervoelende ben ik in staat om fijne energieën te voelen en de informatie die daar inzit te lezen. Dit is geen esoterisch, magisch vermogen, maar een volkomen natuurlijk fenomeen gebaseerd op de subtiele waarneming van de werkelijkheid. Deze fijne energieën staan achter elk aspect van het leven: ons lichaam, onze gedachten, onze relaties, ... 

Energie liegt niet. Wat in je energie zit is je ware werkelijkheid.Het proces van het voelen en lezen van deze fijne energie noem ik GEVOELSONDERZOEK.

EEN UNIEKE KANS TOT DE ZOMER

Mijn geschenk aan de wereld

Ontdek wat je energie over jou vertelt!

DEZE ACTIE NOG TOT EIND MEI!

NOG 5 PLAATSTEN...

VANAF JUNI NIEUWE PRIJSZETTING

Als heldervoelende kan ik je energie ervaren. Dit kan gebeuren ook op afstand, zonder dat je er bij bent. Ik noem dit energetisch onderzoek: gevoelsonderzoek. Het gevoelsonderzoek gebeurt via de energetische uitstraling van je persoon, je chakra's en de lagen van je aura. Deze vertellen heel veel over jou en geven je een heldere samenvatting over waar je staat in je leven.

Dit is geen magie of tovenarij.

Welkom in de wondere wereld van fijne energieën!

Ik wil aan iedereen de mogelijkheid bieden om deze ervaring mee te maken. Daarom bied ik het gevoelsonderzoek aan op basis van een vrijwillige bijdrage.

"De heldervoelende capaciteiten van Agnes zijn een wonderlijke maar al snel bijna vanzelfsprekend lijkende leidraad, die je feilloos gidst naar de échte pijnpunten of problemen in je persoonlijke leven en relaties, en je helpt deze met begrip, waardering en liefde op te lossen." (F.V.K.)

bottom of page