top of page
REVIEWS
Over de cursussen
IMG_8474.jpeg

"...het geheel aan oefeningen heeft iets veranderd in mij.

Ik voel me sterker, ik voel me vrijer, ik voel me ruimer.

Voordien keek ik graag naar dingen, de kleinste dingen konden me beroeren, maar nu is er precies nog meer of een diepere verbinding gemaakt met mezelf. En zijn het niet alleen mijn ogen die kijken, en mijn hart dat voelt, maar is het meer dan dat, wat me voller doet leven." (I. P.)

"De cursus The Secrets of Looking was in al zijn eenvoud en toegankelijkheid een geweldige openbaring. Met een geweldige, zachte hand leidt Agnes je doorheen nieuwe lagen in waarneming van de wereld én je eigen innerlijk, en deze nieuwe lagen maken een echte transformatie mogelijk naar meer innerlijk evenwicht, geluk, alertheid, aanwezigheid, gezondheid,... en het mooie is dat dit bijna spelenderwijs gebeurt, met een mooie zachte waarderende aandacht voor zowel de wereld om ons heen als onszelf." (F.V.K.)

"... Ik heb er veel aan gehad voor mezelf, kijk intenser naar binnen en ook naar buiten, en na de herkenning/de bewustwording/de gewaarwording probeer ik goed ruimte , afstand te scheppen, zeker als er sterke emoties aanwezig zijn."

"... héél héél erg bedankt voor dit mooie, rijke cadeau dat je ons gaf en nog steeds geeft met deze ‘cursus’. (L.D.W.)

Over de individuele begeleiding
xxx_edited_edited.jpg

'"De persoonlijke begeleiding die Agnes aanbiedt is heel uitzonderlijk!

Ook daar treft de fantastische houding van Agnes, die met eindeloos geduld en waardering elke mens tegemoet treedt met absolute integriteit, en zachte maar heel zekere hulp biedt in het navigeren van ons eigen innerlijke leven en het losmaken van de blokkeringen en knooppunten daarin.

De heldervoelende capaciteiten van Agnes zijn hierbij een wonderlijke maar al snel bijna vanzelfsprekend lijkende leidraad, die je feilloos gidst naar de échte pijnpunten of problemen in je persoonlijke leven en relaties, en je helpt deze met begrip, waardering en liefde op te lossen.

Ik kan de cursussen  en persoonlijke begeleiding van Agnes dan ook met het grootst mogelijke enthousiasme aanbevelen, ze zijn voor mij alvast een keerpunt geweest in mijn omgang met mezelf, mijn naasten en de wereld.” (F.V.K.)

'Dankzij de begeleiding van Agnes ben ik in staat om een aantal steeds terugkerende patronen in mijzelf te veranderen. Zij ziet met zachte, heldere ogen waar het geblokkeerd zit, en weet dat in contact en beweging te brengen zodat het opnieuw kan stromen. Stap voor stap neemt ze me mee in een proces van transformatie. Keer op keer kom ik tot essentiële inzichten door middel van eenvoudige oefeningen gericht op intens kijken en voelen. Ze moedigt me aan tot oprecht zelfonderzoek en tot vertrouwen in ‘het geheel’ dat ons overstijgt. Samen met haar hond Cheddar neemt ze speels maar vastberaden mijn zwaarte en verkeerde overtuigingen weg, boort krachtbronnen aan en ontsteekt vonkjes die het licht doen ontvlammen in mijn hart. Agnes leert me dichter bij mezelf te komen, én koers te houden in die nieuw gecreëerde lichtruimte.  Ik ervaar haar begeleiding als een uniek geschenk voor het leven, een geschenk van onschatbare waarde. Dank je Agnes.' (I.H.)"

"Agnes bracht me licht op een donker moment in mijn leven. Ze heeft me geholpen mijn leven de nieuwe, positieve wending te geven waar ik zo naar verlangde. De intentie was er al maar de moed, de passie en de wil om te veranderen... die heb ik samen met haar hervonden. Agnes zachte, creatieve manier van begeleiden bracht me terug in verbinding met mezelf en de wereld. Ik heb geleerd waar mijn grenzen liggen en hoe ik ze moet aangeven in mijn relaties. Zo hervond ik de energie die ik nodig had mijn freelance project op te starten.  

Wat ik heel waardevol vond was Agnes' constante aanwezigheid doorheen mijn hele proces. Ook tussen de sessies in blijft ze bereikbaar voor feedback. Je staat er nooit helemaal alleen voor. De tips en oefeningen die ik van haar kreeg blijf ik dagelijks toepassen. 

Dankjewel Agnes! Je blijft me inspireren!" (J.P.)

bottom of page